Terve!

_MG_9723_valmisOlen helsinkiläinen freelance-toimittaja Anu Vallinkoski. Näillä sivuilla kerron työstäni ja esittelen kirjoittamiani lehtijuttuja.

Islamin valinneen suomalaisnaisen elämäntarina, leikki-ikäisten haaveammatit, Vanajanlinnan vaiheet, Toyotan autotehtailla kehitelty liikkeenjohdon malli, liikakalastuksen ongelmat – muun muassa tällaisista aiheista olen kirjoittanut. Haluan löytää jutun juuren on kyse sitten leikistä tai taloudesta, elämästä tai kuolemasta.

Parasta toimittajan työssä on kurkistaminen jonnekin itselle entuudestaan tuntemattomaan. Tässä työssä tutustuu jatkuvasti uusiin ihmisiin ja oppii alati uutta. Niitä kurkistuksia – tietoa, tunteita, tunnelmia, oivalluksia ja ymmärrystä – niitä koetan jakaa lukijoille jutuissani.

Tekstejäni voi lukea muun muassa Helsingin Sanomista sekä lukuisista aikakaus-, asiakas- ja järjestölehdistä.

Toimittajan työtä olen tehnyt 2000-luvun alkuvuosista lähtien. Vapaaksi toimittajaksi uskaltauduin vuonna 2007. Turun yliopistossa opiskelin pääaineinani Suomen historiaa ja valtio-oppia. Kulutin penkkiä myös kotimaisen kirjallisuustieteen, kulttuurihistorian, psykologian, mediatutkimuksen ja suomen kielen luennoilla.

Juttujani pääset lukemaan täältä.

Kuva: Wilma Hurskainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *